Tilaisuus täynnä! 1.12.2021 Sinebrychoffien Karhusaari – opastettu huvilakierros

Sinebrychoffien Karhusaari – opastettu huvilakierros

keskiviikkona 1.12.2021 klo 17–20

Tule tutustumaan joulukuisessa illassa Sinebrychoffien kaupunkimaatilan ainutlaatuiseen päärakennukseen! Kierroksella kuullaan kaupunkimaatilan elämästä yli sata vuotta sitten Mari Anthonin opastamana. Hän herättää niin elävästi henkiin menneen maailman, että jokainen nähdä silmissään, kuinka talon vakiovieras, itse Mannerheim asteli portaita pitkin yläkertaan tai kuinka pianonsävelet kantautuivat ulos salin ikkunasta palvelusväen iloksi.

 

Karhusaaren huvilan ruokasali

Kierroksen hinta on 15 €/osallistuja ja kesto noin 2 tuntia. Maksun voi suorittaa ennakkoon Pro Karhusaari ry:n tilille: FI20 7997 7993 7551 28. Merkitse viestikenttään Sinebrychoffien Karhusaari-opastus ja oma nimesi. Voit myös maksaa käteisellä paikan päällä. Huom! Kierrokselle mahtuu enintään 30 osallistujaa, joten toimi heti!

Kierroksen jälkeen pop up -kahvila, jonka tuotto menee Pro Karhusaari ry:n työhön alueen rakennuksien kunnostamiseksi.

Mikäli tulet autolla, pysäköi se Keilaniemen puoleiselle Karhusaaren taidekeskuksen parkkipaikalle Laguunin eteen. Sieltä pääsee Länsiväylän alikulun kautta huvilan pihamaalle. Kävelymatka on noin 100 metriä.

VTM Mari Anthoni on Uudenmaan historiaan ja nähtävyyksiin erikoistunut suosittu ja palkittu espoolainen matkailuyrittäjä, opas ja luennoitsija. Lisätietoja: www.manoris.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *