Sinebrychoffin huvila Karhusaaressa

PRO KARHUSAARI RY

Karhusaaren meriluonto ja historialliset rakennukset kuuluvat kuntalaisille. Ne ovat uusiutumaton luonnonvara ja ainutlaatuinen kulttuuriperintö. Pro Karhusaaren tavoitteena on säilyttää Karhusaaren maatilakokonaisuus, edistää rakennusten ja puutarhojen kunnostamista sekä tuoda alueen nykyisille ja uusille käyttäjille palveluita.

Tietoja

Pro Karhusaari perustettiin 11.1.2019. Ensisijainen tavoite oli tuolloin suojata alue massiiviselta uudisrakennukselta ja säilyttää alueen rakennukset kaupungin omistuksessa ja hallinnassa. Yhdistys hallinnoi samannimistä kuntalaisaloitetta, joka julkaistiin 15.1.2019.

Karhusaaren jäsenistö koostuu asukasaktiiveista, jotka haluavat säilyttää kulttuuriperinnön ja virkistysalueen jälkipolville. Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin täällä.

Hallitus

Puheenjohtaja Ulla Kuusimäki
Varapuheenjohtaja Eevaliisa Härö
Sihteeri ja jäsenasiat Kaarina Viljamaa
Jäsen Anja-Maria Lehtijärvi
Varajäsen Jussi Kolari

Liity jäseneksi

Tule mukaan toimintaan!

Valitse mieleisin tapa olla mukana. Voit olla hiljainen taustatukija tai aktiivinen toimija. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia ja tempauksia, jotta alueesta tulisi kaikkien Karhusaari. Pro Karhusaaren jäsenmaksu on 20 €/vuosi.

Lähetä meille jäsenhakemuksesi sähköpostitse: prokarhusaariry(at)gmail.com.

Kirjoita viestiin:

  • Etu- ja sukunimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Puhelinnumerosi
  • Katuosoite ja postinumero

Hakemuksesi käsitellään seuraavassa kokouksessa ja otamme sinuun yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu yhdistyksen tietosuojaselostukseen täällä.

Karhusaaren kehittäminen

Yhdistyksen tavoitteena on, että alue kokonaisuutena säilyy Espoon kaupungin omistuksessa ja hallinnassa – kuntalaisten käytössä. Yhdistys edistää olemassa olevien rakennusten kunnostamista vanhaa kunnioittaen, rakenteelliset rajoitukset huomioiden ja olemassa oleva kaava säilyttäen. Mikäli sinulla on ehdotuksia Karhusaaren palvelujen, toiminnan ja saaren rakennusten kunnostamiseksi, ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro ideastasi meille. Ideat koostetaan kokonaisvaltaiseksi ehdotukseksi kaupungille.

PRO KARHUSAARI -KUNTALAISALOITE

Yhdistys ylläpitää Pro Karhusaari -kuntalaisaloitetta. Aloitteeseen voi osallistua sähköisesti osoitteessa: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/6610

Yhdistys ylläpitää Pro Karhusaari -kuntalaisaloitetta. Aloitteeseen voi osallistua tästä linkistä.