Uudistuneet sivut

Karhusaaren ruusutarha

Tervetuloa Pro Karhusaaren uudistetuille sivuille

Kolmatta kuukautta kestäneen sivu-uudistuksen aikana olemme julkaisseet Karhusaari kaikille -esityksen Karhusaaren kehittämiskeskustelun pohjaksi. Yhdistyksen tavoitteena on, että alueesta tulee elävä kohtaamispaikka kuntalaisille!

Olemme myös liittyneet jäseneksi Espoon Kaupunginosayhdistysten Liittoon. Toivomme, että tätä kautta mahdollisuutemme vaikuttaa Karhusaaren kehittämiseen paranevat edelleen ja, että saamme EKYLin jäsenistä hyviä yhteistyökumppaneita.

Uusituilla sivuillamme on tietoa yhdistyksestä, Sinebrychoffin kaupunkimaatilan historiasta ja uniikista virkistysalueesta meren rannalla. Pro Karhusaari -kuntalaisaloitteen sivulla on linkki, jota kautta pääset osallistumaan aloitteeseen, ellet ole jo mukana!

Toivon, että pidät sivuistamme. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan.

Keväisin terveisin

Ulla Kuusimäki, hallituksen puheenjohtaja

2 thoughts on “Uudistuneet sivut

  1. Kristiina Sundström says:

    Hienoa että myönnetty 2 milj Sinebrychoff huvilaan. Miksi ei aiemmin NS talousrakenukseen joka annettu lahota, terv Sundström

    • Kari Mikkelä says:

      On todella hienoa, että Espoo panostaa nyt huvilan kunnostukseen! Kumarrrus siitä päättäjille ja virkamiehille. Yhdistykemme kannustaa ja auttaa kaupunkia myös talousrakennusten avaamisessa ja kunnostamisessa. Tässäkin asiassa tapahtuu varmasti hyviä asioita tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *