Laulaja-lauluntekijä Emilia Aarnio – ProKarhusaari ry:n ensimmäinen ”Luova residenssivierailija”

Oululainen laulaja-lauluntekijä ja taiteilija Emilia Aarnio tuli 10.7. 2023 loppukesäksi vapaaehtoistöihin ja tekemään taidetta Karhusaareen. Hänet löydät useimmiten arkisin ProKarhusaari ry:n tilasta Hevosmiehentalosta. Emilia seuraa ja kuvaa saaren luontoa ja elämää sekä jakaa kuviaan ja kokemuksiaan yhdistyksen mediossa.

Emilia Aarnio vierailee Karhusaaressa kesällä 2023

Karhusaaren kotihengettärenä Emilia mm. tukee tilan käytännön toimintaa, kuuntelee kävijöiden ajatuksia, järjestää pop up-kahvilan ja yhteislauluillan, promoaa ja emännöi luovien tekijöiden vierailuja Karhusaaressa sekä tekee tämän ohessa omaa luovaa työtään.

Emilia testaa samalla ProKarhusaaren ”Luovan residenssivierailun” -konseptia. Kesän jälkeen hän järjestää Hevosmiehentalossa taidenäyttelyn, jossa hän esittelee kesän tuotoksia ja jakaa kokemuksia vierailusta. Näyttely on avoin kaikille, ja erityisesti heille, jotka haluavat jakaa sen aikana myös omia kokemuksia ja ideoita Karhusaaren kehittämiseksi.

Yhdistys perusti vierailijablogin, jonka ensimmäinen kirjoittaja on Emilia.  Blogista voit seurata jatkossa myös muiden Karhusaaren ystävien ajatuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *