Hevosmiehentalossa tapahtuu

Pro Karhusaaren tiloissa Hevosmiehentalossa riittää vipinää syksyllä! Järjestämme Museoviraston ja kaupungin kulttuurintulosyksikön tuella aineettomaan kulttuuriperintöön liittyviä seminaareja ja työpajoja.

Mitä on aineeton kulttuuriperintö?

Se on kaikkea, mikä liittyy elämäämme: se on esimerkiksi hiljaista tietoa, kädentaitoja, tapoja, juhlaperinteitä, ruokia, käsitöitä – kaikkea sellaista, jonka tunnistamme omiksemme. Elävä perintö on osa identiteettiämme. Aiheesta kerrotaan lisää 7.10. Sinebrychoffien perintö elää Karhusaaressa -seminaarissa. Tule kuuntelemaan!

Perinteet syntyvät yhteisöissä

Elävän perinnön ydin on elävät yhteisöt. Karhusaari kaikille -hankkeemme mukaisesti tavoitteenamme on luoda Karhusaaresta asukkaiden kohtauspaikka – ja sitä kautta paikka, jossa elävää espoolasita perintöä vaalitaan. Tarjoamme siis sekä perinteen tekijöille ja että siitä kiinnostuneille asukkaille mahdollisuuden sekä siirtää että kokea espoolaista perintöä.

Ilmoittaudu mukaan ja ehdota uusia työpajoja!  

Alla kooste tähän mennessä sopimistamme tapahtumista. Kaikille avoimet seminaarit järjestetään Sinebrychoffin huvilassa. Työpajat pidetään Hevosmiehentalon väentuvassa, ja osa niistä on maksullisia. Ilmoittaudu seminaareihin ja työpajoihin osoitteessa: prokarhusaariry@gmail.com

Mikäli et löytänyt mieleistäsi työpajaa, ehdota sellaista meille reippaasti. Jos olet itse perinteen tekijä ja haluat järjestää työpajan, ota yhteys meilitse: prokarhusaariry@gmail.com.

Tutustu syksyn seminaareihin ja työpajoihin alla. Kerromme uusista työpajoista sivuillamme Facebookissa ja Länsiväylän menokalenterissa.

Tähän mennessä sovitut:

3.10.              Hevosmiehentalon maustesilakkakurssi -työpaja

7.10.              Sinebrychoffien perintö elää Karhusaaressa -seminaari

9.–10.9.         Puupiirroskurssi -työpaja

16.–17.10.    Puupiirroskurssi -työpaja

29.10.            Chansoneita ja ranskalaista kotiruokaa Hevosmiehentalossa -työpaja

16.11.            Taide ja kulttuuri Karhusaaren voimavarana -seminaari

28.11.            TÄYNNÄ! Meditatiivinen jooga -työpaja

16.12.           Puutarha-aiheinen -seminaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *