Opaskierros Sinebrychoffin huvilassa la 30.11. klo 18

Pro Karhusaari ry:n huvilakierros avaa jälleen Keilaniemen naapurissa olevan uniikin uusrenessanssihuvilan ovet! Tunnin kestävän opastetun kierroksen aikana näet 1880-luvun lopulla rakennetun huvilan kauniit sisätilat kattomaalauksineen ja kuulet Sinebrychoffin suvun tarinaa Mari Anthonin kertomana.

Tunnin pituisen kierroksen hinta on 15 €/osallistuja. Toimi pian, sillä osallistujamäärä on rajattu: 30 henkeä/kierros! Osta lippu Pro Karhusaari ry:n verkkokaupassa: www.holvi.com/shop/prokarhusaari
Kuitti toimii pääsylippuna. Esitä kuitti mobiiliversiona tai printtinä ennen kierroksen alkua.

VTM Mari Anthoni on Uudenmaan historiaan ja nähtävyyksiin erikoistunut palkittu espoolainen matkailuyrittäjä, opas ja luennoitsija. Akateemisen loppututkinnon lisäksi Anthonilla on matkailu- että viestintäalan koulutus ja yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus kummaltakin alalta. Lisätietoja Anthonin ja hänen yrityksensä Manoris Travelin tarjoamista palveluista: www.manoris.fi

HUOM! Autopysäköinti Keilaniemen puoleiselle parkkipaikalle, josta lyhyt kävelymatka Länsiväylän alikulun kautta.

Osoite: Karhusaarenpiha 5A, 02100 Espoo.
Pro Karhusaari ry
www.prokarhusaari.com