Espoo-päivänä la 31.8. kerätään Tapiolassa nimiä kuntalaisaloitteeseen

Pro Karhusaaren väki on keräämässä nimiä Pro Karhusaari -kuntalaisaloitteeseen Tapiolassa Espoo-päivänä la 31.8. klo 13-. Jos et ole vielä ehtinyt kirjoittaa kuntalaisaloitetta niin törmätään Tapiolassa!

Voit kirjoittaa aloitteen myös verkossa: Linkki aloitteeseen

Pro Karhusaari -aloitteen voi allekirjoittaa espoolaiset. Myös alle 18-vuotiaat voivat osallistua kuntalaisaloitteeseen. Kuntalaisaloite.fi -sivuilta selviää että myös muut kunnan jäsenet kuin asukkaat voivat osallistua aloitteisiin. Kunnan jäseniä ovat asukkaiden lisäksi ne, jotka hallitsevat tai omistavat kunnassa sijaitsevaa kiinteää omaisuutta. Kunnan jäseniä ovat myös yhteisöt, laitokset ja säätiöt, joiden kotipaikka sijaitsee kunnassa. Aloitteen allekirjoittamiseen tarvitset pankkitunnukset tunnistautumista varten.

Kuinka monta luonnonkaunista ja historiantäyteistä aluetta meillä on vielä varaa menettää?