KARHUSAARI-piknik lauantaina 18.toukokuuta 2019 klo 11-16 (säävarauksella!)

Järjestäjänä Pro Karhusaari ry. ja espoolaiset

Järjestetään yhdessä KARHUSAARI-piknik Espoon Rantaraitin kesäkauden avauspäivänä lauantaina 18.5.!

Ota mukaan hyvää evästä, pehmeä viltti ja kivaa seuraa ja tule retkelle Karhusaaren rantaan. Pro Karhusaari -yhdistys on mukana Karhusaaren rantaraitilla, huvilan kohdalla klo 11–16 keräämässä nimiä Karhusaaren kuntalaisaloitteeseen sekä ideoita miten saarta tulisi kehittää virkistysalueena.

Piknik-seurueita pyydetään välttämään huvilan välitöntä läheisyyttä siellä olevan yksityistilaisuuden vuoksi. Huvila ei siis ole avoinna yleisölle!

Karhusaari on monin tavoin ainutlaatuinen Rantaraitin varrella sijaitseva paikka. Rakentamattoman rantaluonnon ja uimarannan lisäksi, siellä on Krimin sodan aikaiset maavallit ja tykkiasema sekä ainoana pääkaupunkiseudulla säilynyt kaupunkimaatilakokonaisuus rakennuksineen. Tunnetuin niistä on 1800-luvun lopun harvinainen uusrenessanssi huvila.


Lue lisää Pro Karhusaari – Yhdessä Karhusaaren puolesta -facebook-sivulta.

Pro Karhusaari kuntalaisaloitteeseen kerätään nimiä, ja espoolaiset voivat allekirjoittaa sen myös verkossa. Tunnistautumiseen tarvitset joko pankkitunnukset tai sähköpostitunnukset. Linkki aloitteeseen:
www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/6610