Pro Karhusaari – paperiversio aloitteesta kirjastoissa

Pro Karhusaari -kuntalaisaloitetta on nyt mahdollista allekirjoittaa paperiversiona mm. Sellon kirjastossa, Tapiolan kirjastossa ja Suurpellon kirjastossa. Aloite on aulan tiskillä ja virkailijalta kysyttäessä pääsee allekirjoittamaan. Tämä siksi etteivät nimet ja osoitteet ole kaikkien nähtävillä aulatiloissa, vaan toimitaan tietosuojan mukaisesti.

Lisäksi paperiversio aloitteesta löytyy Tapiolasta, Heikintorilta, Espoon Kuvataiteilijat ry:n Galleria Aarnista.

On tärkeää, että listaan laitetaan selkeästi oma nimi, osoite ja allekirjoitus. Jos käsiala on täysin epäselvä, nimeä ei voida ottaa huomioon aloitteessa. Nimet tarkistetaan, mutta niitä ei tallenneta muuta käyttöä varten. 
Kiitos kaikille aloitteen kirjoittajille!

Pro Karhusaari kuntalaisaloite verkossa: 
https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/6610

Verkkoaloitteen tunnistus tehdään joko pankkitunnuksilla tai sähköpostitunnuksilla.