JÄSENEKSI

Pro Karhusaari ry:n jäseneksi voi liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia Pro Karhusaari ry:lle: info(at)prokarhusaari.com. Muista myös liittää mukaan yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero). Jäsenenä voit itse valita tuletko mukaan toimintaan kannatuksen vuoksi tai tekemään hyviä aktiivisia tekoja tärkeän asian puolesta. Uudet jäsenet hyväksytään hallituksen kokouksissa.

Pro Karhusaari ry:n jäsenmaksu on 20€ / vuosi.

Jäsenmaksu maksetaan tilille: FI20 7997 7993 7551 28. Maksun viestiin merkitään ”Jäsenmaksu 2020”, oma nimi ja sähköposti.

Jäsenet ovat tervetulleita suunnittelemaan tapahtumia ja tekemään yhdessä esim. ruohonjuuritason tempauksia Karhusaaren säilyttämisen hyväksi. Lisäksi keräämme nimiä kuntalaisaloitteeseen. Yhteydenpito tapahtuu pääasiallisesti sähköpostin kautta. Pidä siis huolta että sähköpostiosoitteesi on toiminnassa.

Jäsenhakulomake

Etunimi - Sukunimi
Pro Karhusaari ylläpitää jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille. Jäsenrekisterin avulla pidetään yhteyttä jäseniin ja mm. kutsutaan mukaan tapahtumiin. Voit halutessasi olla hiljainen taustatukija tai aktiivinen toimija. Jäsenmaksu on 20e / vuosi.